Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Naloženo saslušanje devojčica zbog vršnjačkog nasilja

Više javno tužilaštvo u Pančevo podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu Zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema dva maloletna llica.

Iz tužilaštva je saopštnjno da se sumnja da su četrnaestogodišnje devojčice 12. oktobra oko 22.30 u Pančevu izvršile vršnjačko nasilje.

Sumnja se da su one "vršenjem nasilja i drskim ponašanjem prema maloletnoj oštećenoj (14)" iz Pančeva, teže remetile javni red i mir pri čemu su joj nanele i lake >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << telesne povrede.

Tužilaštvo traži da se u toku pripremnog postupka saslušaju maloletnici i ispita oštećena devojčica.

Podsetimo, incident se dogodio u subotu, kada su dve devojčice napale treću dok se vraćala kući.

Prema tvrdnjama žrtve i njene majke, devojčica je bila davljena kapuljačom i udarana kolenima u stomak i grudi.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.