Palma i Jedinstvena Srbija bez kazne za neposlušnost

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma i Jedinstvena Srbija bez kazne za "neposlušnost"

Vrh naprednjaka trebalo bi narednih dana da raspravlja o odnosu sa Jedinstvenom Srbijom koja jedina iz vladajuće koalicije nije glasala za sastav nove Vlade.

Kako pišu "Novosti" analiziraće se ukupno stanje u vladajućoj koaliciji, kako bi se do kraja razjasnili odnosi. Cilj je, kako dalje navode "Novosti", da se učvrste veze među strankama kako bi se obezbedila što jasnija i čvršća podrška u parlamentu i obezbedila jaka većina za izglasavanje zakona.

Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prema porukama koje dolaze iz SNS, ali i od lidera Jedinstvene Srbije, postoji želja da se dosadašnja saradnja nastavi, pa stoga ne bi trebalo očekivati da JS trpi neke sankcije zbog "neposlušnosti".

Šef IO SNS Darko Glišić potvrdio je za " Novosti" da će na dnevnom redu biti potez JS. "Za sada nema predloga da se Dragan Marković Palma i njegova partija sankcionišu", kazao je on.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.