Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palačinke bez brašna, sa samo dva sastojka i fenomenalnim rezultatima

Ljubitelji poslastica će sigurno uživati u ovom jednostavnom receptu za palačinke koje donosi portal stil.kurir. Potrebna su vam samo ova dva sastojka, a rezultat su fenomenalne, penaste i mekane palačinke koje će svi obožavati.
Sastojci: 120 grama krem sira 4 jaja po želji u smesu možete dodati cimet, kakao ili vanili šećer Priprema: Promešajte jaja i krem sir u blenderu. Može poslužiti i mikser. Mutite dok ne dobijete glatku smesu. Ostavite je ostoji jedan minut, dok se ulje u tiganju ne zagreje. Pecite palačinke dok ne porumene i punite omiljenim namazom. 6 recepata za čupavce, koji se brzo spremaju i još brže jedu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.