Pajtić formira svoj pokret sa Alternativom za Vojvodinu?

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić formira svoj pokret sa Alternativom za Vojvodinu?

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ovih dana navodno razmara mogućnosti za nastavak svoje političke karijere, a prema izvorima bliskim DS, on je preduzeo i korake kako bi ispitao mogućnosti za formiranje sopstvene političke opcije.

Isti izvori navode da se Pajtić sastaje sa nekim bivšim i sadašnjim funkcionerima DS. Pajtić je, navodno, spreman da formira novi pokret, ali je u dilemi da li da ga veže isključivo za Vojvodinu, gde ima uporište, ili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << proširi i u centralnu Srbiju. Baza bi mu bio deo nezadovoljnih demokrata u Vojvodini i poslanički klub u Skupštini koji su formirali njegovi bliski saradnici Jelena Balašević i Amir Bislimi.

Isti izvori navode da se Pajtić sastaje sa nekim bivšim i sadašnjim funkcionerima DS. Pajtić je, navodno, spreman da formira novi pokret, ali je u dilemi da li da ga veže isključivo za Vojvodinu, gde ima uporište, ili da se proširi i u centralnu Srbiju. Baza bi mu bio deo nezadovoljnih demokrata u Vojvodini i poslanički klub u Skupštini Vojvodine, koji su formirali njegovi bliski saradniciJelena Balašević i Amir Bislimi.

Pajtić, međutim, sve ove navode demantuje. "Sve to je potpuno netačno. Čak ni političke izjave ne dajem, a kamoli tako nešto", kaže Pajtić za Novosti.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.