Pacijente upućuju na zaštitnika koji je mrtav već tri godine

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijente upućuju na zaštitnika koji je mrtav već tri godine

Dom zdravlja u Velikoj Plani pacijente koji nisu zadovoljni uslugom u toj ustanovi upućuje da se obrate zaštitniku prava pacijenata Radoslavu Timotijeviću.

Reč je međutim o diplomiranom pravniku koji je mrtav već tri godine, prenosi portal Podunavlje info.

Naime, na oglasnoj tabli u tom Domu zdravlja navodi se da su za tu ustanovu zaštitnici prava pacijenata Tijana Rajić i Radoslav Timotijević, čovek koji je poginuo pre tri godine u nesreći prilikom seče šume. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Na oglasnoj tabli, međutim, i dalje se navodi da nezadovoljni pacijenti mogu da mu se obrate svakog radnog dana u zgradi opštine, od 8 do 14 časova.

"Prava istina je da mogu da ga nađu samo na seoskom groblju u Markovcu. Ne samo radnim danima, već i nedeljom i državnim praznicima. U svako doba dana i noći", piše taj portal, pozivajući se na "Srbija danas".

Iako je od njegove smrti prošlo toliko vremena, obaveštenje u kojem je naveden kao "zaštitnik prava pacijenata" još nije uklonjeno sa svih oglasnih tabli Doma zdravlja u Velikoj Plani.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.