Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2020, 12:03

Pacijent kovid bolnice u Beogradu izvršio samoubistvo

Pacijent u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu izvršio je noćas samoubistvo, javljaju mediji.
M. T. (75) skočio je kroz prozor, sa prvog sprata ove ustanove, oko dva sata posle ponoći.
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…
Korona virus: Oboleli od Kovida-19 najzarazniji u prvim danima bolesti

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"SVAKOG DANA VRAĆAMO NEKOG SA PROZORA" Dr Savić iz kovid bolnice o slučaju pacijenta koji je skočio sa prvog sprata "Mišovića" U SMRT

Izvor: Blic, 29.Nov.2020

U KBC "Dr Dragiša Mišović" pacijent (75) okončao je sebi život skokom sa prozora. Uzrok ovakvih tragedija i drugih nepredvidivih situacija sa kojima se suočavaju medicinski radnici u ovoj ustanovi često su panični napadi i strah od smrti, kaže dr Predrag Savić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.