Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pab kviz opšteg znanja danas u Radio kafeu

Pab kviz opšteg znanja u organizaciji tima "Inkvizitor" održaće se danas, 14. avgusta, u Radio kafeu, u Svetozara Miletića 45.

Reč je o standardnom kvizu koji uključuje devet oblasti: film, muzika, mozgalice, opšta kultura, sport, književnost, istorija, geografija i tajna oblast koju saznaju neposredno pred drugo poluvreme. Na oblastima film i muzika gledaju se i slušaju inserti sa ciljem da se pogodi o kom filmu ili pesmi je reč.

Za najbolje su, kao i uvek, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obezbeđene nagrade. Pobednici kviza kući će poneti knjige i medalje, a njihov ceh ide na račun kuće. Ekipa koja osvoji oblast večeri, dobija picu po izboru. Pobednička ekipa ne ulazi u konkurenciju za oblast večeri. Treće mesto dobija turu pića za celu ekipu, sa tim što pobednička ekipa i osvajač oblasti večeri ne ulaze u ovu konkurenciju.

Kotizacija po ekipi od pet članova će iznositi 600 dinara, dok za ekipe od po tri ili četiri člana kotizacija iznosi 500 dinara.

Prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen.

Ekipu možete prijaviti na broj telefona 069/1000-600, ili porukom u inbox, uz kontakt telefon kapitena i naziv ekipe OVDE.

Kviz počinje u 19:30h.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.