Ovo nikako ne smete objaviti na Instgramu, jer će vam ugasiti profil

Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nikako ne smete objaviti na Instgramu, jer će vam ugasiti profil

Možda ste primetili da je sve više golotinje prisutno na društvenoj mreži Instagram zarad lajkova. Ali ipak i ovde postoje neka pravila.
Instagram vam neće ugasiti profil ukoliko objavite slike vaše pozadine, ali ako objavite fotografiju na kojoj se vide bradavice onda ste u problemu. Čak ni muške bradavice nisu sporne, već samo ženske.


🦂
A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Feb 9, 2017 at 5:14am PST


Tako se i naša poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << straleta Soraja našla u problemu, jer podelila fotografiju na kojoj se vide njene bradavice.



A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Feb 15, 2017 at 8:28am PST


Društvena mreža, Instagram, često je bila na meti kritike kad je uklanjala fotografije na kojima su žene koje doje decu i modeli na modnim pistama koji imaju hajline sa dubokim V izrezom.
Muške bradavice su potpuno društveno prihvatljive, ali ako su u pitanju bradavice žene onda je to problem.


#happy #paradise
A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Feb 16, 2017 at 11:45pm PST


Pravila  i cenzura na ovoj društvenoj mreži se odnosi na sve fotografije i video zapise, koji sadže scene eskplicitnog seksa, genitalije ili zadnjice slikane izbliza.
Ukoliko ste starleta ili nameravate to da postanete sigurno da ćete voditi računa o ovome kada sledeći put budte postavljali sliku na Instagram.
Više o lepoticama sa Instagrama pročitajte ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U kadru! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Feb.2017, 06:58

Ništa drugo ne staje....Kajli B je Instagram cica poznata isključivo po provokativnim fotografijama i golotinji...Ona je egzotična plesačica i ponosna vlasnica velikih grudi koje često, i vrlo rado, pokazuje na ovoj društvenoj mreži...Pogledajte video i recite, koliko vam je trebalo da je pogledate...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.