Ovo je novosadski policajac koji je pretukao pa kidnapovao mladića zbog 400 €

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2022, 20:36

Ovo je novosadski policajac koji je pretukao pa kidnapovao mladića zbog 400 €

Novosadski policajac S. S. (1998) i S. M. (2001) iz Bačkog Jarka uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli i oteli D. P. (2001). Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
Nerazdvojni drugari Nemili događaj se odigrao u nedelju oko 7 sati ujutru ispred restorana u samom centru Bačkog Jarka. S. M. je pozvao 22-godišnjeg mladića, a s obzirom da su S. S. i pretučeni mladić dugogodišnji drugari >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << on je odmah došao.
S. S. i S. M. su nakon toga, kako se sumnja, najpre rukama i nogama mladiću naneli više udaraca i primorali ga da uđe sa njima u automobil. Fizičko maltretiranje potom se nastavilo u podrumu kuće u kojoj policajac S. S. živi.
Oštećenog su, kako se sumnja, vezali, tukli palicom i pištoljem po telu i glavi, tražili mu 400 evra zbog navodnog duga, snimali ga i video zapis poslali njegovoj devojci. Potom su ga pustili, zapretili da im mora dati novac, kao i da će naškoditi njegovoj familiji ako bude zvao policiju.
Foto: Collage/Instagram/@192,rs Povraćao, padao u nesvest Od zadobijenih povreda D. P. je dobio potres mozga, povraćao, gubio svest i jedva došao do ambulante odakle je prebačen u Klinički centar Vojvodine, gde mu je ukazana lekarska pomoć.
O kakvom dugu je reč i da li postoji, za sad ostaje pod znakom pitanja. Izvesno je da su sva trojica mladića iz Bačkog Jarka, da se godinama poznaju i druže. Šta je pozadina koja je dovela do zastrašujućeg događaja istražiće i utvrditi nadležni organi.
Novosadski policajac uhapšen zbog otmice, tukao mladića zbog nepostojećeg duga od 400 €

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.