Izvor: Luftika.rs, 20.Sep.2021, 22:20

Ovnu, Raku i Vagi retrogradni Merkus 27. septembra donosi haos, lošu karmu i more grešaka

Retrogradni Merkur od 27. septembra do 18. oktobra uticaće na komunikaciju i uneti dileme, nezadovoljstvo i nerazumevanje u naše odnose.
Ljubavni život posebno će trpeti, a između privatnog i poslovnog doćiće do velike napetosti i neravnoteže.
Astrolozi tvrde da će Ovan, Rak i Vaga posebno propatiti u narednom periodu.
Ovan Retrogradni Merkur pogodiće vaša polje partnerstva i posebno treba da pazite šta pričate. Tokom retrogradne faze, asteroid Kiron, koji predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << naše stare, ali nezalečene rane, stvara opozicioni aspekt sa Merkurom.
Suprotstavljanje Merkura Kironu biće poučno, očekuju vas važne lekcije, ali i testovi na polju romanse.
Izbegavajte donošenje naglih odluka i ne dopustite da vam strasti kreiraju stvarnost. Sačekajte da tenzije opadnu i ne dozvolite da impulsivnost prevlada, jer bi u suprotnom svi važi veliki životni planovi mogli da propadnu.
Rak Vaša prošlost se budi tokom ciklusa retrogradnog Merkura. Gubite emocionalnu sigurnost, a stare porodični problemi mogu isplivati na površinu.
Jedino što vam može pomoći u ovom trenutku jeste da se oslobodite tereta koji nosite na svom srcu.
Promenite neke stvari, svoje navike, napravite sitne izmene u životu i okrenite novi list.
Sredite svoj životni prostor, preuredite nameštaj i oslobodite se opipljivih stvari u domu koje vas sprečavaju da napredujete i koje vam bude ružna sećanja.
Vaga Retrogradni Merkur hrani vaše loše navike, a naročito će negativno uticati na vaše samopouzdanje.
Ovo može biti težak tranzit za vas i Vage će verovatno imati lošu komunikaciju i napetost sa nadređenima na radnom mestu.
Pokušajte da se povežete sa prirodom kroz planinarenje i meditaciju na otvorenom kako biste ponovo procenili ono što je zaista važno. Iskoristite narednih nekoliko nedelja za razmišljanje o tome kako da poboljšate komunikaciju u nekim odnosima.
Najgore osobine svih znakova Zodijaka kada su u emotivnoj vezi

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 22. septembar 2021. godine

Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2021, 14:23

Uspeh za Ovna, Bik se udvara Blizancima, Rak uživa uz Škorpiju, dobri aspekti za Lava, Devica osvaja Ribu, Vaga zaljubljena u Jarca, Strelcu stiže novac, a Vodolija okrenuta poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22.09.2021. godine.. OVAN Posao Imate dovoljno izazovan dan. Poslovni partneri će...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.