Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje u Domu kulture: predstava "Smrt fažizmu", Masimo Savić i Dino Dvornik Experience

Ove sedmice Novosađane u Domu kulture ponovo očekuje pregršta raznih dešavanja.

Za sredu 11. decembar zakazana je predstava "Smrt fašizmu! O Ribarima i slobodi". Kroz priču o Ivi Loli Ribaru, njegovoj porodici i verenici Slobodi Trajković, glumci ove predstave zapravo govore o sebi, svojoj generaciji, stavovima, herojima... Autorka koncepta i rediteljka predstave je Milena Bogavac, a tekst je pisalo više autora.

Početak je predviđen u 20 časova, a karte >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se prodaju putem Gigstixa po ceni od 800 dinara, dok je za đake i studente cena 500 dinara uz indeks ili đačku knjižicu na uvid.

Dan kasnije u Novi Sad stiže legendarni Masimo Savić. Ovaj hrvatski pevač će publici predstaviti svoj aktuelni album "Sada" uz dobro poznate stare hitove kojima će napravti presek svoje 35-godišnje karijere. Karte su odavno rasprodate.

U petak 13. decembra na programu je klubska atrakcija "Dino Dvornik Experience", bend koji čuva sećanje na jednu od najvećih fank i disko legendi sa ovih prostora. Ulaznice su u prodaji po ceni od 400 dinara.

Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih. Više informacija o ovim i drugim događajima koji su planirani za decembar potražite njihovoj stranici na Fejsbuku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.