Ove nedelje počinje popravka rekvizita na igralištima na Klisi

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje počinje popravka rekvizita na igralištima na Klisi

Ove nedelje počeće popravka uništenih rekvizita na dečjem igralištu na uglu Savske ulice i Zmajevačkog puta na Klisi.

Ovaj posao poveren je JKP "Lisje".

U toku je obnova terena na Limanu, Grbavici, Keju i Podbari. Rekviziti za igru koji su polomljeni obnavljaju se u Ulici Stefana Stefanovića u centru. Za ove poslove izdvojeno je 10 miliona dinara, navode u Zavodu za izgradnju grada.

Nova dečja igrališta će se graditi prvenstveno u vrtićima, jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tamo površine godinama bile zanemarivane.Do sada je postavljeno 12, a u narednom periodu planirano postavljanje još pet novih dečjih igrališta i to u vrtiću "Cvrčak i mrav" u Ulici Majke Jevrosime 2, vrtiću "Cvrčak" u Plamotićevoj 1, u kompleksu OŠ "Nikola tesla" na Futoškom putu, u Ulici Anđe Ranković, kao i na Somborskom bulevaru, odnosno uglu ulica Jovana Popovića i Ticanove.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve građane da čuvaju mesta za igru i razonodu dece, da vode računa da rekvizite mališani koriste adekvatno, da ih ne uništavaju, kako ne bi bila ugrožena bezbednost najmlađih Novosađana.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.