Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022, 15:13

Ovan, Rak i Lav će do 28. maja biti skloni neverstvu

Da li je greh gajiti osećanja prema dve ili više osoba istovremeno? Možete li podeljeno srce naći mir, može li um prihvatiti uznemirenu dušu i mogu li ljudi, društvo i vaša okolina prihvatiti da jednostavno volite više od jedne osobe?
Svi tražimo tu osobu, perfekciju o kojoj od malena maštamo. Ali šta ukoliko su vam nebesa namenila drugačiju sudbinu? Morate li po automatizmu reći ne?
Tri znaka pred sobom imaju vrlo specifičan period. Od 22. do 28. maja za Lava, Raka i Ovna >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << postoji opravdana mogućnost prevare, seksualne afere ili flerta koji im može pomutiti pamet i osećanja prema partneru.
Intenzivno će zato biti u ovom razdoblju kada će ovi znakovi osećati period tranzicije – Merkur sekstil Jupiter.
Ovan Poslednja stvar koju želite je da birate između ljubavnika. Ne samo da ne smatrate da nijedan vaš postupak nije loš sam po sebi, već ste sada u situaciji da morate da odustanete od nečeg vrlo bitnog zarad očuvanja ega druge osobe.
Vi ste od onih ljudi koji umeju da vole dve osobe i vrlo ste otvoreni da o tome govorite dolazeći do pozitivnih zaključaka koji gotovo uvek zadovolje sve zainteresovane strane.
Trenutno vam međutim ne ide baš najbolje na ovom terenu, ali to svakako ne znači da ćete zbog toga odustati.
U ovom periodu vi vidite nešto lepo – slobodne ljude koji dele ljubav.
Iako se čini, ovo nije hipi životni pristup. Ovo je vaš život i tokom nastupajućeg perioda vi ćete se potruditi još mnogo više da zadovoljite obe strane. Našli ste vašu putanju od koje ne želite da odustanete. A i zašto biste uopšte odustajali?
Rak Oduvek ste bili otvoreni za pomisao da istovremeno možete voleti više od jedne osobe. Možda ste propustili svoju priliku u prošlosti, ali snažni sekstil između Jupitera i Merkura će vam vratiti misli o ovoj strani vaše prirode.
Veliki ste poštovalac posvećenosti u ljubavnom odnosu, ali isto tako volite da sledite svoje srce i jedini razlog što se nikada niste u potpunosti prepustili u proširivanju granica je to što se vaš partner ne bi upustio u to.
Za vas postizanje intimnosti nije cilj u otvorenom odnosu. Intimnost već negujete sa postojećim partnerom. Ljubav i druženje su cilj, a vi imate dovoljno veliko srce da primite ljubav i naklonost od više osoba.
Lav Vi ćete rado imati više od jedne osobe koje će vas voleti i koje ćete vi voleti i obožavati zauzvrat. Vi ste neko ko čuva i vrednuje svoja prijateljstva. Prijatelji su za vas podjednako dragoceni kao i ljubavnici.
Ne volite da se susrećete sa nepotrebnom ljubomorom zato što smatrate da dajete dovoljno vremena i pažnje svima koji imaju vašu ljubav.
Jasno pokazujete svoje namere u ljubavi i smatrate da kreirate siguran prostor za vaše ljubavnike gde se oni mogu osećati samopouzdano i voljeno.
Tokom ovog perioda poželećete da vratite taj aspekt vaše prirode u svoj ljubavni život. Istina je da volite više od jedne osobe, čak i kad ste bili verni jednom partneru, to ste radili više iz poštovanja nego iz lične želje.
Blizance, Vagu i Vodoliju do 20. juna čekaju velike promene, Fortuna će biti na njihovoj strani

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.