Izvor: Luftika.rs, 04.Sep.2022, 13:06

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav, moguća i tajna veza sa kolegom

Zvezde su rešile da ove nedelje podgreju strasti i maštu za veliki broj znakova zodijaka. To je posebno slučaj sa Ovnovima, Blizancima i  Devicom, koji će vrlo verovatno do kraja ove nedelje upoznati novu ljubav, otpočeti novu ljubavnu vezu, a nekima se smeši i tajna veza na poslu.
Ovan Posao: Bićete spremni da izgovorite sve što dugo držite u sebi ili da se suprotstavite bahatim pojedincima. Radićete prekovremeno i deo posla ćete nositi kući. Neki će prihvatiti ponudu za promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << radnog mesta.
Ljubav: Ohrabriće vas uspeh u zavođenju, pa biste mogli češće da menjate partnere. Ako tražite li novu ljubav, ona je u vašoj blizini – pogledajte malo bolje oko sebe! Nekima je izvestan i flert na radnom mestu – mogli biste da se zagledate u novog kolegu ili koleginicu.
Zdravlje: Ovnovima će biti osetljivo grlo i sinusi. Inhalacija eteričnim uljima mogla bi da se pokaže kao korisna u uklanjanju neprijatnih simptoma. Više ćete voditi brigu o sebi, vežbati ili se ulepšavati.
Blizanci Posao: Odlično ćete komunicirati sa saradnicima i strankama. Bićete lucidni. Očekuje vas mnogo posla i kraćih putovanja. Moguć je i terenski rad koji će vam popraviti finansijsku situaciju.
Ljubav: Razgovorom ćete rešiti dileme, zbližiti se i učvrstiti odnos, ali pričuvajte se nepovoljnog uticaja svojih ili partnerovih roditelja. Slobodni će upoznati komunikativnu osobu s kojom će se često čuti telefonom i dopisivati.
Zdravlje: Imaćete osećaj da nigde ne možete da nađete mir. Poslovni se stres povećava, a i u porodičnom životu prisutna je nervoza koja Blizance iscrpljuje. Pripazite na disajne organe, a stariji će patiti od reumatskih tegoba.
Devica Posao: Poboljšaćete odnose sa saradnicima i šefovima. Imaćete bolju koncentraciju, manje ćete se umarati i biti učinkovitiji. Spletke koje su vam iza leđa pravili pojedinci, biće razotkrivene.
Ljubav: Venera u vašem znaku vam otvara priliku da se zaljubite ili približite simpatiji. Bićete pozivani na zabave i druženja – odazovite se, jer su nova poznanstva zagarantovana. Bračni odnosi biće poljuljani nepoverenjem i sumnjičavošću, često bez pravog razloga.
Zdravlje: Device su pune energije i entuzijazma koji će im omogućiti da se bave svim vrstama fizičkih aktivnosti, pa čak i onim najzahtevnijim. Mlađi bi mogli da imaju problematičan ten, a stariji da se žale na suvoću kože lica.
Nedeljni horoskop od 5. do 11. septembra 2022. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2022

Ovan, Blizanci i Devica do 11. septembra upoznaće novu ljubav, moguća i tajna veza.. Zvezde su rešile da ove nedelje podgreju strasti i maštu za veliki broj znakova zodijaka...Ovan..Posao: Bićete spremni da izgovorite sve što dugo držite u sebi ili da se suprotstavite bahatim pojedincima. Radićete...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.