Izvor: Luftika.rs, 14.Jun.2021, 22:32

Ova 3 znaka zodijaka najviše opraštaju i puni su razumevanja

Vazdušni znakovi su znakovi zodijaka koji najviše opraštaju – oni mogu da razlikuju glumu i dobru staru podlost, i razumeju da, u trenucima jakih osećanja ljudi mogu da govore i čine stvari koje mogu da naštete drugima. Ne da bi ikada učinili isto! Njihova hladna, sabrana vibracija pomaže im da se snađu u drami, ali, iako su uglavnom poštenog duha, njihova moć perspektive znači da mogu funkcionisati hladnije od ostalih elemenata i možda izgledati udaljeno, distancirano, u poređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa, recimo, emocionalnim vodenim znakom.
Elementi su uvek udaljeni četiri znaka jedan od drugog: Za vazdušne znakove Blizanci su treći znak zodijaka, Vaga šesti, a Vodolija deveti. Ovo postavljanje donosi dobre vibracije i znači da se vazdušni znakovi uglavnom slažu sa ostalim vazdušnim znakovima, bilo kao prijatelji, ljubavnici, članovi porodice, ili kao saradnici u poslu. Jednostavno se kapiraju.
Za svaki modalitet postoji jedan vazdušni znak – koji, inače, klasifikuje horoskopske znakove prema tome da li padaju na početku sezone (kardinalni znakovi), sredinom sezone (fiksni znakovi) ili na kraju sezone (promenljivi znakovi).
Blizanci Blizanci su promenljivi vazdušni znak, što znači da dolaze na kraju sezone (u ovom slučaju u proleće) i poznato je da su fleksibilni. Ovaj brbljivi znak ima sposobnost da razume situacije kilometrima unapred, što im pomaže da lako donose odluke.
Prema Blizancima nema ispravnog ili pogrešnog načina razmišljanja ili delovanja. Kao znak koji predstavljaju, Blizanci prihvataju fluidnost i promene u životu i pokušavaju da razumeju sve strane situacije, zahvaljujući svojoj dualističkoj prirodi. Oni su ti koji dele važne vesti, kako istinu tako i tračeve.
Vaga Vaga je kardinalni vazdušni znak, što znači da dolazi na početku sezone (jesen) i poznato je da je vođa. Intelektualne vage kritikuju umetnost i društvo dok pomažu u oblikovanju sveta. A glasine su tačne – oni su znak zodijaka najpoznatiji po flertovanju.
Vage su poznate i po svojoj sposobnosti da donose poštene i fer odluke, ali često im treba puno vremena da se odluče i izaberu, jer mogu saosećati sa obe strane – zbog čega mogu biti neodlučni i skloni da idu kod drugih po savet.
Vodolija Vodolija je fiksni vazdušni znak, što znači da pada usred sezone (zima) i poznato je da je tvrdoglava. Predstavljeni su kao vodonoša, jer svetu daonose znanje. Vodolije su humanitarci zodijaka i razgovaraju sa kolektivom i bore se za njega.
Oni obrađuju situacije, veze i vesti dubljim i sporijim tempom od ostalih vazdušnih znakova, jer su usredsređeni na širu sliku – pokušavaju da vide kako informacije koje nauče mogu pomoći društvu da se razvija.
Ovih 5 horoskopskih znakova su najveće svađalice zodijaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.