Otvoreni sajmovi motocikala, teretnjaka i nautike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni sajmovi motocikala, teretnjaka i nautike

NOVI SAD - Novosadski sajam je od danas do 25. aprila domaćin 5. međunarodnog sajma motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto bajk" (Moto Bike Expo Novi Sad), 2. međunarodnog sajma terenskih vozila i Izložbe nautike, na kojima se okupilo više od 50 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Sajamske priredbe je, na prigodnoj svečanosti u ulaznom holu Sajma, otvorio član Gradskog veća zadužen za saobraćaj Siniša Bubnjević, koji je istakao da je i sam pasionirani bajker.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Onaj ko voli motore i bicikle ima posebnu filozofiju života i način življenja, a Novi Sad i Novosađani imaju posebnu kulturu vožnje dvotočkaša i zato zaslužuju ovakvu manifestaciju", istakao je on.

Ovogodišnje smotre su prema proceni domaćina, uprkos opštoj privrednoj krizi, bogatije nego ranije, a prvi put će posetioci moći da uživaju u skokovima i akrobacijama na kvadovima, koje će na specijalno za tu priliku pripremljenom poligonu izvesti majstori vratolomija "Ikstrim šou" (Extreme Show) iz Slovenije.

Na sajmu motocikala naći će se svi najpoznatiji svetski proizvođači, kao što su "Kavasaki", "Suzuki", "Jamaha", "BMV", "Pijađo", "Vespa" i drugi, a premijerno će se na našem tržištu predstaviti "BMV S1000RR", "jamaha x - max" i "kavasaki KLX 125".

Kapije Sajma će biti otvorene od 10 do 19 sati, a pojedinačne ulaznice staju 250 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.