Otvorena diskusija o osiguranju sopstvenog biznisa u sredu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena diskusija o osiguranju sopstvenog biznisa u sredu u Novom Sadu

Ženski biznis klub na temu osiguranja preduzetništva održaće se u sredu, 7. novembra u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Otvorenu diskusiju o mogućnosti osiguranja poslovanja Fondacija 021 organizuje za sve zainteresovane preduzetnice i preduzetnike, a ulaz je slobodan.

Učesnici na ovoj svojevrsnoj tribini biće predstavnici osiguravajućih kuća, posrednici u pružanju usluga osiguranja, kao i same preduzetnice koje imaju iskustva u korišćenju usluga osiguranja. Govoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se o razlozima za i protiv usluga osiguranja, pojedinačnim iskustvima, vrstama osiguranja, rizicima i drugim temama od važnosti svim potencijalnim korisnicima.

Prisutni će podeliti svoja iskustva, a po kraju druženja će prisutni moći da razmene kontakte, dodatna pitanja i iskustva i detaljnije se upoznaju sa osnovnim i posebnim ponudama osiguranja u Srbiji.

Govornici:

Generali osiguranje

Milenijum osiguranje

Lela Saković, glavna i odgovorna urednica portala www.sveoosiguranju.rs i odgovorno lice u NVO Naše Pravo

Gordana Drageljević, vlasnica "Auto-Tehnika" doo iz Novog Sada

Ženski biznis klub počinje u 19 časova.

Kako izgleda jedan od prethodnih ženskih biznis klubova možete da pogledate OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.