Otvara se Lorist na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se "Lorist" na Novosadskom sajmu

Na Novosadskom sajmu se od danas, 3. oktobra, do nedelje, 7. oktobra, održava "Lorist", sajam lova i ribolova, turizma, ekologije i sporta.

Sajamske manifestacije će se održavati u Hali "Master", Master centru i halama 1, 1a, 2, 3, 4, 6, 12 i 15, manježu i otvorenom prostoru svakodnevno od 10 do 19 časova.

Danas počinje Sajam lova i ribolova, dok ostale priredbe publiku očekuju od sutra, 4. oktobra.

Na sajmovima će nastupiti oko 450 izlagača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja. Diplomatski dan, skup ambasadora i predstavnika diplomatskog kora, biće organizovan na Sajmu turizma, a očekuje se dolazak oko 30 ambasada.

Posetiocima će na Sajmu lova i ribolova biti dostupni proizvodi renomiranih svetskih proizvođača, a moći će da kupe i ručno izrađenu opremu koju će ponuditi zanatlije. Izlagači su iz Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Nemačke i Srbije. Izlagači su smešteni pretežno u Hali 1. Kažimo i da će tokom sajma u Hali 1 biti napravljena streljana u kojoj će posetioci moći da se okušaju u gađanju iz vazdušne puške ili luka i strele, dok će kupcima biti omogućeno da isprobaju oružje koje žele da kupe. Za profesionalce će biti organizovana i takmičenja, a ostali će moći rekreativno da pucaju.

U nedelju, 7. oktobra u Hali 6 Novosadskg sajma biće priređena i Izložba pasa. Izložba sitnih životinja postavljena u Hali 1a, dok će Berza biti organizovana u nedelju, 7. oktobra na otvorenom prostoru.

Posetioci će od 4. do 7. oktobra imati priliku da vide i turističku ponudu Srbije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Rumunije, Slovenije i Španije. Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra.

Porodični dan je u petak, 5. oktobra i tada cela porodica, roditelji sa decom do 16 godina, Sajam može da poseti uz jednu ulaznicu kupljenu za 300 dinara. Ulaznice za Sajmove Lorist koštaju 300 dinara.

Za dolazak u kolektivnim posetama, u grupama većim od 15 osoba, karte su 200 dinara. Toliko plaćaju i penzioneri i deca od 7 do 12 godina. Ove godine Novosadski sajam je uveo još jednu pogodnost. U nedelju, 7. oktobra, od 13 do 16 časova, ulaznice će se prodavati za 150 dinara.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.