Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud sad to? Potvrđeno snimanje potpuno nove “Igre prestola”

Produkcijska kuća HBO ima odlične vesti za sve fanove serije “Igra prestola”.
Naime, popularna televizijska mreža poručila je snimanje pilot epizode nove serije smeštene u Vesterosu – istom svetu u kojem se odigravala i radnja prve serije.
Radnja ove serije odigravaće se hiljadama godina pre one koja je obožavaocima već dobro poznata.
Još uvek se ne zna naziv nove serije, a na njoj će raditi sam autor serijala romana Džordž R. R. Martin i scenaristkinja Džejn >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Goldman.
Ovaj prednastavak će opisivati “pad sveta iz zlatnog Doba heroja u najmračniji trenutak”.
Već je bilo poznato da će postojati još nekoliko serija u istom univerzumu, ali ovo je prva potvrda za konkretnu poručenu epizodu.
Ono što se zna je da nova serija neće biti emitovana dok se ne završi emitovanje poslednje sezone aktuelne serije, koja je zakazana za 2019. godinu.
Takođe, Martin je potvrdio da niko od glumaca iz postave sadašnje serije neće gostovati u novoj.
Kako bi izgledalo da je Game of Thrones sniman u Srbiji?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.