Oteto vozilo s novcem Maksi marketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2009, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteto vozilo s novcem "Maksi" marketa

NOVI SAD - Zasad nepoznati razbojnici oteli su vozilo agencije koja se bavi prevozom novca, u kojem je bio dnevni pazar "Maksi" marketa u Novom Sadu, potvrdila je danas Tanjugu predstavnica "Maksija" za odnose s javnošću Vesna Žabić.

O drugim pojedinostima tog razbojništva, koje se dogodilo u subotu uveče ispred "Maksijevog" marketa na Bulevaru Jovana Dučića, ona nije želela da govori dok policija i pravosudni organi ne završe istragu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Dežurni istražni sudija novosadskog Okružnog suda Borislav Miglinski, koji je obavio uviđaj na licu mesta, potvrdio je Tanjugu da se razbojništvo dogodilo i dodao da su izvršioci tog krivičnog dela pobegli, ali takođe nije mogao ništa više da kaže dok ne dobije izveštaj policije o istrazi koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil "fijat dolbo" agencije "Sekuritas" iz Beograda, otela su trojica razbojnika maskirana motociklističkim kacigama, zapretivši pištoljima dvojici radnika obezbeđenja pošto je novac bio utovaren u automobil.

Tom prilikom, na sreću, niko nije povređen a kako se saznaje, razbojnici su se otetim vozilom odvezli do obližnjeg placa pripremljenog za gradnju i prethodno uzevši vreću s nepoznatom količinom novca, zapalili automobil i udaljili se motociklima.

Posle dojave građana, novosadski vatrogasci su ubrzo stigli i ugasili požar, koji nije bio tako velik da bi vatra ugrozila rastinje ili objekte u blizini.

Više detalja o tom događaju očekuje se u saopštenju policije, posle obavljene istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.