Osumnjičeni za iznudu

Izvor: Novine novosadske, 21.Nov.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za iznudu

Hapsenje - foto TanjugKriminalistička policija uhapsila je N.Š.  (1982), iz Sremskih Karlovaca, kao i S.S. (1982), S.B. (1979) i I.A. (1988) iz Opštine Inđija, zbog sumnje da su od jednog Novosađana pokušali pretnjama i nasiljem da iznude 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << evra.
Oštećeni je, navodno, dao u zamenu jednom od njih nelegalno vozilo. Neposredno posle primopredaje dela novca, inspektori Policijske uprave Novi Sad, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, lišili su slobode dvojicu osumnjičenih i kod jednog od njih pronašli kovertu sa izvesnom sumom u stranoj valuti – stoji u saopštenju policije.
Druga dvojica osumnjičenih pronađena su na području Inđije. Sva četvorica biće dovedena na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog iznude u Novom Sadu

Izvor: Press, 21.Nov.2012

Kriminalistička policija je, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo iznude, odredila zadržavanje N.Š. (30), iz Sremskih Karlovaca, kao i S.S. (30), S.B. (31) i I.A. (24) iz Inđije, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad..Kako se navodi u saopštenju, oni se terete da su, pretnjama...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.