Osmoro povređenih u udesima na novosadskim ulicama, među njima dvoje dece

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2018, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro povređenih u udesima na novosadskim ulicama, među njima dvoje dece

Osam osoba, među njima i deca, povređeno je u udesima u Novom Sadu u protekla 24 sata.

U sudaru dva vozila, koji se dogodio nešto posle 16 časova na Bulevaru Mihajla Pupina, povređene su četiri osobe. Dvoje dece uzrasta tri i četiri godine zadobilo je lakše povrede i prevezeni su u Dečiju bolnicu. Dve osobe starosti 49 i 34 godine zadobile su kontuzione povrede glave, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.

Na uglu Bulevara kralja Petra i Bulevara oslobođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lakše je povređena 24-godišnja devojka koja je išla peške. Nezgoda se dogodila oko 22 časa.

Jutros oko pet časova dogodio se sudar na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, u kojem su povređeni muškarci starosti 40 i 24 godine, kao i 44-godišnja žena. Oni su zadobili lakše povrede glave i grudnog koša.

Povređeni su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece i šestoro odraslih povređeno u udesima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2018

Osam osoba, među njima i deca, povređeno je u udesima u Novom Sadu u protekla 24 sata. ..U sudaru dva vozila, koji se dogodio nešto posle 16 časova na Bulevaru Mihajla Pupina, povređene su četiri osobe. Dvoje dece uzrasta tri i četiri godine zadobilo je lakše povrede i prevezeni su u Dečiju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.