Oslobođeni svi osumnjičeni za napad u Mančesteru

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođeni svi osumnjičeni za napad u Mančesteru

Svi osumnjičeni, uhapšeni zbog terorističkog napada 22. maja na koncertu pevačice Arijane Grande, oslobođeni su optužbi, saopštila je britanska policija.

Policija je navela da još nisu sigurni da li je napadač imao i saučesnike.

Mančesterska policija je navela da su oslobođene 22 osobe, osumnjičene za saučesništvo u napadu.

Policijski zvaničnik Ras Džekson izjavio je da policija veruje da je Abedi sam sastavio bombu, ali da nije jasno da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je delovao sam prilikom nabavke materijala za eksplozivnu napravu.

Kao napadač identifikovan je Salman Abedi, Britanac libijskog porekla. On je na koncertu 22. maja detonirao ranac sa eksplozivom i ubio 22 osobe, a ranio 48.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga terorističkih napada u MANČESTERU: Svi osumnjičeni OSLOBOĐENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017

Policija nema dokaze o saučesništvu, 22 osobe puštene na slobodu.. Svi osumnjičeni, uhapšeni zbog terorističkog napada 22. maja na koncertu američke pop pevačice Arijane Grande, oslobođeni su optužbi, saopštila je danas britanska policija, navodeći da još nisu sigurni da li je napadač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.