Oslobođen pas kojem je sud zabranio da laje

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođen pas kojem je sud zabranio da laje

Pas Medo, koji je tri godine proveo u kućnom pritvoru zbog lajanja, oslobođen je po odluci Županijskog suda u Zagrebu.

Medo je oslobođen svih optužbi.

Kako podseća Index.hr, u oktobru 2016. godine pas Medo iz Peroja proglašen je u Opštinskom sudu u Puli krivim zbog preglasnog lajanja. Medin vlasnik presudom je dobio rok od 15 dana da svog ljubimca premesti na drugi deo parcele ili pga zatvori na mesto odakle lajanjem neće uznemiravati susede. Medo je proveo tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godine u kućnom pritvoru jer je suđenje trajalo dve godine.

Medinog vlasnika Antona Šimonovića tužila je komšinica Veselka Vukotić zbog preglasnog lajanja. Medo je tri godine bio zatvoren u ljtnjoj kuhinji, a oslobođen je nakon što se njegov vlasnik žalio na odluku pulskog suda.

Autor: Index.hr

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.