Orlići igraju meč odluke

Izvor: S media, 11.Avg.2010, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" igraju meč odluke

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje danas selekciji Slovačke u najverovatnije odlučujućem meču za plasman na EP sledeće godine.

Izabranici selektora Ratomira Dujkovića trenutno zauzimaju treće mesto u grupi 7, sa četiri boda manje od Hrvatske i dva od Slovačke, ali sa utakmicom manje od oba rivala.

Slovaci su Srbiju pobedili u Novom Sadu na početku kvalifikacija, pa je sigurno da će to biti dodatni motiv "orlićima", kojima bi pobeda širom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otvorila vrata ka plasmanu u plej-of.

- Puni smo optimizma jer smo ubeđeni da je kvalitet našeg tima, kao i individualni kvalitet, na našoj strani. Želimo pobedu koja će nam doneti veliko samopouzdanje uoči nastavka kvalifikacija - reči su fudbalera Ajaksa, Miralema Sulejmanija, pred duel sa Slovacima.

Plasman u plej-of kvalifikacija ostvariće prvoplasirane selekcije iz svih 10 grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane.

Početak meča zakazan je za 17 časova u mestu Zlate Moravce, a pravdu će deliti Francuz Said Enimi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.