Orbanov režim ponovo u ofanzivi protiv Soroša

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbanov režim ponovo u ofanzivi protiv Soroša

Mađarska vlada nastavila je kampanju protiv američkog milijardera i filantropa mađarskog porekla Džordža Soroša i njegove podrške migraciji.

Vlada je organizovala "nacionalne konsultacije", vrstu ankete koja se šalje domaćinstvima o takozvanom "Soroševom planu" koji prema navodima vlade sprovodi Evropska unija, a vodi se i kampanja preko bilborda i televizijskih reklama.

Goran Buldioski, direktor Soroševe Inicijative otvorenog društva u Evropi, rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Soroš i njegove fondacije podržavaju koherentnije i humanije politike za razmeštanje migranata koji beže od ugnjetavanja i nasilja u svojim zemljama i da ne postoji takvo nešto kao što je globalna zavera protiv Mađarske.

Aktivisti opozicione partije Eđut (Zajedno) skidali su danas bilborde navodeći da vlada samo pokušava da skrene pažnju sa sopstvenih propusta.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.