Optužnica protiv Zorana Marjanovića vraćena na dopunu

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica protiv Zorana Marjanovića vraćena na dopunu

Viši sud u Beogradu saopštio je da je vratio Višem javnom tužilaštu na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, okrivljenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

U saopštenju se navodi da je krivično vanpretresno veće Višeg suda u ponedeljak donelo naredbu da Više javno tužilaštvo u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema naredbe suda, donese naredbu o dopuni istrage "radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, da bi se ispitala osnovanost optužnice" podignute >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 9. februara ove godine.

Dodaje se da su u naredbi suda navedene dokazne radnje koje Tužilaštvo treba da preduzme u okviru dopune istrage, između ostalog i da se ispita maloletna ćerka optuženog i žrtve.

Telo Jelene Marjanović nađeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine. Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra prošle godine.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dopuna optužnice Zoranu Marjanoviću

Izvor: Danas, 20.Mar.2018

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je naredbu da Više javno tužilaštvo u Beogradu donese naredbu o dopuni istrage kako bi se ispitala osnovanost optužnice protiv okrivljenog Zorana Marjanovića, kojem se stavlja na teret ubistvo supruge Jelene Marjanović, saopšteno je iz...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.