Izvor: Radio 021, 08.Dec.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno u vožnji, očekuju se kiša i sneg

Saobraćaj u Srbiji tokom jutra je umerenog intenziteta, svi putni pravci prvog i drugo reda u zemlju su prohodni, a vanrednih zastoja i prekida nema.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, prvi dan vikenda, prema najavama meteorologa, obeležiće nepovoljne vremenske prilike. U nižim predelima vozači mogu očekivati kišu, dok na putevima u višim planinskim predelima treba računati i na povremeni sneg.

Podsećamo da na putevima u planinskim predelima, na deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koje prolaze kroz stenske useke i klisure, iznenadni odroni zemlje i kamena u velikoj meri ugrožavaju bezbednu vožnju.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Jedino su, što se tiče teretnih vozila, na izlazu iz zemlje, višesatna zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

AMSS: Teretnjaci na Horgošu čekaju pet sati

Izvor: Blic, 08.Dec.2018

Saobraćaj je ove večeri umerenog intenziteta, a svi prioritetni putevi su prohodni bez vanrednih zastoja i prekida, u većini krajeva pada kiša, dok su snežne padavine prognozirane za više planinske predele.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.