Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 17:48

Oprez na putu zbog mraza

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je danas da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer će, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra i u utorak na putevima biti mraza.

Pojava umerenog mraza očekuje se u sredu, u centralnim i južnim predelima, dok se jak mraz očekuje na jugu Srbije, gde će u nekim predelima temperatura biti od -15°C do -10°C.

"Vozačima savetujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na put", navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.