Izvor: Radio 021, 01.Dec.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina DS i dalje u centrali stranke: Ovo nije blokada, čekamo Lutovca da kaže zašto smo raspušteni

Članovi Omladine Demokratske stranke (DS) su od sinoć u prostorijama DS gde čekaju predsednika stranke Zorana Lutovca, a u međuvremenu im se niko nije obratio, niti ima najave kada će dobiti odgovor zašto su raspušteni, izjavila je predstavnica Omladine DS Aleksandra Božić.

Božić je za agenciju Beta izjavila jutros da se trenutno u centrali stranke nalaze samo omladinci DS, da je atmosfera mirna i da nije u pitanju bilo kakva blokada.

"Nismo dobili odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zašto smo raspušteni i zato čekamo u centrali stranke, jer ne želimo da propustimo da se predsednik (Zoran Lutovac) pojavi, došli smo da ga sačekamo. Niko nam se do sada nije obratio i ništa se od juče nije promenilo. Ali ovo nije blokada, mi prosto čekamo", kazala je Božić.

Ona je rekla da su omladinci pokušali da Lutovca dobiju na mobilni telefon, ali da se on nije javljao, nakon čega su odlučili da čekaju u centrali stranke dok se ne pojavi.

Na sednici Glavnog odbora stranke juče je raspuštena Omladina DS, a zatim i Gradski odbor Beograd. Skup je napustio jedan broj nezadovoljnih članova Glavnog odbora, a nakon sednice članovi Omladine DS su ušli u prostorije centrale stranke.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Lutovac razgovarao sa omladinom DS-a, o razlozima raspuštanja u sredu

Izvor: Beta, 01.Dec.2019

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac razgovarao je večeras sa omladinom te stranke koja ga od subote čeka da im se obrati i objasni odluku o raspuštanju omladinskog kluba DS i više beogradskih odbora te stranke. Predsednik omladine DS-a Aleksandar Pavić rekao je za agenciju Beta da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.