Oko 150 učenika iz Beograda ostalo bez smeštaja u Španiji

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 150 učenika iz Beograda ostalo bez smeštaja u Španiji

Grupa od oko 150 učenika koja se uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotel, gde je trebalo da budu smešteni, kažu za N1 roditelji.

Radi se o učenicima Devete beogradske gimazije i još nekoliko beogradskih gimnazija.

Kako navode roditelji, đaci su krenuli na putovanje preko agencije B2R. Učenici su krenuli dan kasnije od planiranog 11. jula, jer su im u međuvremenu promenili hotel.

Roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navode da su pre toga đacima promenili agenciju, da je prvo je trebalo da idu preko agencije Planeta promet, za koju su roditelji utvrdili da je izgubila licencu pre nekoliko meseci.

Pre dva dana su krenula tri autobusa puna dece, a sada sede u holu hotela u kome nemaju, ispostavlja se, smeštaj, kažu roditelji. Dodaju da im u hotelu traže novac za prenoćište.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Đaci ostavljeni bez smeštaja u Španiji, nisu krenuli kući

Izvor: N1 televizija, 14.Jul.2018, 08:59

Grupa od oko 150 učenika koja se pre dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, gde je ostala bez plaćenog smeštaja, ipak nije krenula za Srbiju. Roditelji đaka za N1 kažu da je situacija konfuzna, ali da njihova deca danas verovatno neće krenuti kući...Po dolasku u španski grad Ljoret de Mar,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.