Izvor: Radio 021, 14.Apr.2020, 18:38

Oformljen krizni štab za niški i toplički okrug, na čelu Branislav Nedimović

Predsednica Vlade Ana Brnabić potpisala je Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu.

Ovaj štab je oformljen na inicijativu Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID – 19, koji je danas zasedao.

Za predsednika štaba za upravljanje krizom imenovan je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, a za članove su izabrani i epidemiolozi prof. dr Darija Kisić Tepavčević i prof. dr >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Branislav Tiodorović, infektolog dr Miloš Korać, kao i članovi MUP-a, Ministarstva odbrane, BIA, i načelnici okruga.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ministar Nedimović na čelu kriznog štaba za nišavski i toplički okrug

Izvor: Blic, 14.Apr.2020

Predsednica Vlade Ana Brnabić potpisala je danas Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu, a za predsednika je imenovan ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.