Izvor: Radio 021, 24.Feb.2020, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlažu se ekskurzije iz Srbije u Italiju zbog virusa korona

Ministarstvo prosvete naložilo je danas srednjim školama u Srbiji da odlože studijska putovanja i ekskurzije u Italiju.

Ova odluka je doneta zbog epidemije virusa korona u Italiji.

Kako je saopšteno, Ministarstvo je naložilo da se studijska putovanja i ekskurzije u Italiju odlože do stabilizacije zdravstvene situacije u toj zemlji.

U Italiji je pet osoba umrlo od ovog virusa, a 219 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je zaraženo, najviše u pokrajinama Lombardija i Veneto.

Od virusa korona u svetu je obolelo više od 79.000 osoba, dok je 2.636 umrlo, od toga 2.606 u Kini.

Ovaj virus je odneo 12 života u Iranu, sedam u Južnoj Koreji, četiri u Japanu, jedan na Filipinima. Još jedna osoba je umrla u Francuskoj.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Odlažu se ekskurzije iz Srbije u Italiju zbog virusa korona, preporuka građanima da ne putuju u ovu zemlju

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2020

Ministarstvo prosvete naložilo je danas srednjim školama u Srbiji da odlože studijska putovanja i ekskurzije u Italiju...Ova odluka je doneta zbog epidemije virusa korona u Italiji...Kako je saopšteno, Ministarstvo je naložilo da se studijska putovanja i ekskurzije u Italiju odlože do stabilizacije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.