Odbojkaši Vojvodine lako protiv Novog Sada za četvrtfinale Kupa Srbije

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine lako protiv Novog Sada za četvrtfinale Kupa Srbije

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u četvrtinale Kupa Srbije, pošto su večeras na Spensu savladali ekipu Novog Sada sa 3:0 u setovima.

"Crveno-beli" su bili ubedljivi protiv "Kanarinaca" koje su počistili za 64 minuta igre i to sa 25:16, 25:10 i 25:18 u setovima.

Najefikasniji u igri Vojvodine bili su Vučićević sa 16, Mehić sa 11 i Perić i Simić sa po sedam poena. Na drugoj strani istakli su se Mirković i Lozić.

U četvrtfinale 54. Kupa Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << plasirali su se još i Radnički, Jedinstvo, Spartak, Crvena zvezda, Novi Pazar, Mladi Radnik, Spartak Subotica.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.