Izvor: Radio 021, 24.Jan.2020, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine dočekuju Ribnicu

Odbojkaši Vojvodine dočekaće danas, 24. januara, ekipu Ribnice iz Kraljeva, u 15. kolu Superlige Srbije.

Iako u poslednje vreme Vojvodina pruža promenljive partije, ne onakve na kakve je aktuelni šampion navikao domaću publiku, crveno-beli su favoriti u meču protiv Kraljevčana.

Vojvodina u 14 kola ima 10 pobeda i četiri poraza, od kojih su tri došla u poslednjih pet kola.

Međutim, njihov rival u ovom kolu ima mnogo slabiji rezultat. U 14 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uspeli su samo tri puta da trijumfuju.

Vojvodini je potrebna pobeda koja bi joj dala vetar u leđa u nastavku Superlige, ali i Kupa Srbije, gde želi da pređe polufinalnu prepreku u vidu Niša.

Utakmica između Vojvodine i Ribnice igra se danas, 24. januara, u Maloj sali Spensa, sa početkom u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Odbojkaši Niša nakon preokreta savladali Zvezdu u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2020

Nepunih 48 sati nakon pobede nad Vojvodinom u prvom meču polufinala Kupa, odbojkaši Niša opet su igrali meč od 5 setova i ponovo slavili, ovog puta u 15. kolu Superlige nad beogradskom Crvenom zvezdom. Domaćin je vodio sa 2:1, ali je ekipa sa juga Srbije dobila naredna dva seta i obezbedila 11....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.