Odbojkaši NIS Vojvodine idu na pobedu i u revanšu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2010, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši NIS Vojvodine idu na pobedu i u revanšu

NOVI SAD -

Odbojkaši NIS Vojvodine u sredu dočekuju francuski Poatje u revanš meču šesnaestine finala kupa CEV. Novosađani su slavili u prvom meču 3:2.

Trijumfom nad kvalitetnom ekipom na gostujućem terenu, odbojkaši NIS Vojvodine pokazali su da imaju veliki potencijal.

U sastavu aktuelnog osvajača kupa Srbije nadaju se da će maksimalan respekt protivnika i određena doza sportske sreće u revanš meču šesnaestine finala CEV kupa pred, svi se nadaju pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << punim tribinama, biti dovoljni za trijumf nad jednom od tri najbolje francuske ekipe.

U slučaju da im to ne pođe za rukom, Novosađani će evrosezonu nastaviti u Kupu izazivača.

Uoči revanša sa Francuzima, sponzorski pul NIS Vojvodine bogatiji je za još jednog člana. Jednogodišnji ugovor o sponzorstvu potpisali su prvi čovek Vojvodine Vasa Mijić i generalni direktor "Produktne berze" Žarko Galetin koji se nada da je ovo predznak finansijske stabilizacije kluba, ali i budućih odličnih sportskih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Prvi rival na tom putu je francuski Poatje u sredu od 18 časova u maloj sali SPENS-a, uz prenos na prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Sav prihod od prodatih ulaznica sa tog meča biće doniran građanima Kraljeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina čeka Poatje u revanšu

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2010, 17:04

Odbojkaši Vojvodine u sredu igraju protiv francuskog Poatjea revanš susret šesnaestine finala CEV kupa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.