Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2022, 21:03

Odbačena tužba Nirvanine ‘bebe’ koja je tužila bend zbog seksualnog zlostavljanja

Sud u američkoj državi Kalifornija odbacio je tužbu koji je protiv muzičkog benda “Nirvana” podneo Spenser Elden, koji je kao beba fotografisan go na njihovom albumu “Nevermind”.
Britanski BBC podseća da je Elden prošle godine tužio bend zbog navodne seksualne eksploatacije i da fotografija predstavlja seksualno zlostavljanje deteta.
On, koji sada ima 30 godina, tvrdi da mu je fotografija nanela „ekstremne i trajne emocionalne probleme“, te gubitak prihoda i „užitak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u životu“.
“Nirvana” je prošlog meseca zatražila odbacivanje slučaja jer, kako navode, njegovi argumenti nemaju nikakvu vrednost.
Eldenov pravni tim imao je rok do 30. decembra da odgovori na zahtev “Nirvane”, ali to nisu učinili i zbog toga je sud odbacio slučaj.
Sud im je dao rok do 13. januara da ponovo podnesu tužbu, ali uz adekvatne izmene, piše N1.
Posle 30 godina tuži Nirvanu jer je ceo svet video njegov mali penis, a za to mu nisu platili

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

NIJE PROŠLO: Odbačena tužba protiv Nirvane zbog navodnog seksualnog zlostavljanja deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 09:37

Sad se setio....Sud u američkoj državi Kalifornija odbacio je tužbu koji je protiv muzičkog benda "Nirvana" podneo Spenser Elden, koji je kao beba fotografisan go na njihovom albumu "Nevermind"...Britanski BBC podseća da je Elden prošle godine tužio bend zbog navodne seksualne eksploatacije i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.