Izvor: Radio 021, 23.Maj.2020, 17:50

Od sutra radovi na deonici Nova Pazova - Novi Banovci, pojedine trake zatvorene za saobraćaj

Radovi na popravci oštećenog natputnjaka na deonici Nova Pazova - Novi Banovci, smeru ka Beogradu počinju u nedelju, 24. maja u podne, najavljuju "Putevi Srbije".

U zoni radova u dužini od 800 metara za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj će se preusmeriti na preticajnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Planirani rok završetka radova je 30. jun.

Iz pravca Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac su petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaju u "Putevima Srbije".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radovi na popravci oštećenog nadvožnjaka kod Nove Pazove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020

JP "Putevi Srbije"  obaveštava da će 24. maja u 12.00 časova početi radovi na popravci oštećenog natputnjaka, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici Nova Pazova-Novi Banovci, smeru ka Beogradu...U zoni radova u dužini od 800 metara za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.