Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2021, 18:05

Od starice iz Ivanjice sa maramom na glavi do holivudske dive – za samo sat vremana

Uspešni šminker i frizer iz Beograda, koji uspešno sarađuje sa brojim estradnim zvezdama, podelio je na svom Instagram profilu fotografiju koja je ekspresno pobrala simpatije korisnika ove društvene mreže.
On je svoju baku, pomoću nesumnjivog talenta, od klasične starice u tradicionalnoj nošnji transformisao u pravu-pravcatu divu sa ‘crvenog tepiha’.
– Moja BAKA! Volim je najviše na svetu! Pored svih prelepih žena koje sam sređivao i dalje si ti neko ko mene najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << inspiriše – napisao je na svom Instagram profilu i time dodatno oduševio svoje pratioce.
Tranformacija je potpuno neverovatna, a baka sa maramom se pretvorila u elegantnu, zanosnu lepoticu.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 𝐀𝐥𝐞𝐤𝐬𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫 𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚𝐧𝐢𝐧 (@aleksandar_dramicanin)


Izvor: Pink.rs
Foto: Instagram.com/aleksandar_dramicanin
Nije fora biti riba u 15, fora je da budeš riba u 45.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.