Izvor: 021info.rs, 25.Nov.2020, 17:49

Od ponedeljka deo učenika prelazi na onlajn nastavu

Sve srednje škole i viši razredi osnovnih škola, od petog do osmog razreda, preći će na onlajn nastavu od ponedeljka, 30. novembra, odlučio je danas Krizni štab za borbu protiv kovida 19, saznaje “Blic”. Učenici viših razreda osnovnih i učenici srednjih škola biće na onlajn nastavi sve do 21. decembra, kada, prema novoj odluci Kriznog štaba, počinje zimski raspust na celoj teritoriji Srbije. Naime, zimski raspust na teritoriji čitave Republike Srbije danas je odlukom Kriznog štaba pomeren i trajaće od 21. decembra do 18. januara za sve učenike na teritoriji cele Srbije. Što se mlađih razreda osnovnih škola tiče nisu planirane nikakve promene, odnosno ostaje sve kao što je i do sada. Takođe, prema našim saznanjima, vrtići normalno nastavljaju rad. Visokoškolskim ustanovama data je preporuka da pređu na onlajn nastavu. Sutra na sednici Vlade Srbije Odluke Kriznog štaba biće deo uredbe koja će biti usvojena sutra na Vladi...

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Sinidkat obrazovanja Čačak: Sve škole u Čačku od ponedeljka na onlajn nastavi

Izvor: Danas, 26.Nov.2020, 11:05

Sindikat obrazovanja Čačak saopštio je da će sve osnovne i srednje škole u tom gradu zbog epidemiološke situacije u školama preći na onlajn nastavu od ponedeljka 30. novembra i da će to trajati do 21. decembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.