Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas ukinuta odluka o šetanju ljubimaca tokom policijskog časa

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da povuče odluku o dozvoljenoj šetnji kućnih ljubimaca za vreme policijskog časa u trajanju od 20 minuta između 20 i 21 čas.

Ta odluka stupila je na snagu danas, objavljivanjem u Službenom glasniku.

"Vodeći se mišljenjem struke, Vlada Republike Srbije odlučila je da povuče odluku o dozvoljenoj šetnji kućnih ljubimaca u trajanju od 20 minuta između 20 i 21 čas", navodi se u obrazloženju Vlade.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Podsetimo, prethodno je Vlada donela odluku da vlasnici svoje kućne ljubimce mogu šetati između 20 i 21 čas, u trajanju od 20 minuta i na udaljenosti ne većoj od 200 metara od kuće, uprkos policijskom času.

Sada je ta odluka poništena.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.