Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020, 06:55

Od danas nova cena karata u autobusima GSP-a

Novi cenovnik od danas, 25. maja važi u autobusima GSP-a.

Prema novom cenovniku, karta u autobusu u prvoj zoni ostaje 65 dinara, a u svim ostalim zonama će biti 110 dinara.

Izmena zonsko-tarifnog sistema je i da su pojedina naselja prešla u nižu zonu, odnosno druga zona je cela prešla u prvu zonu, a treća u drugu zonu, i tako dalje. Ove promene su dovele i do smanjenja cena mesečnih markica za skoro sve stanovnike svih prigradskih naselja, a ceo cenovnik možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << videti u galeriji u nastavku.

Sada u prvu zonu spadaju Novi Sad, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Šangaj, Adice, Popovica, Paragovo, Novi Ledinci, Bukovac, Tekije, Rumenka, Veternik, Rimski Šančevi i Pejićevi salaši, u drugoj zoni su Stari Ledinci, Kać i Futog, u trećoj Budisava, Čenej, Kisač i Begeč, dok u četvrtu zonu spadaju Stepanovićevo i Kovilj.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.