Izvor: Luftika.rs, 19.Jun.2021, 23:36

Od 7. jula Rak, Strelac i Vodolija konačno će pokazati svoje emocije i doživeće ljubavni preporod 

Možete odahnuti sa olakšanjem 22. juna, pošto se napokon završava drugi retrogradni hod Merkura 2021. godine.
Priča kojom se bavite od 14. maja – kada je Merkur prvi put ušao u svoju pred-retrogradnu fazu, praćena stvarnim retrogradnim hodom, koji je započeo 29. maja – završiće se 7. jula kada se završi faza izlaska iz retrogradne senke.
Komunikacija tada postaje bolja, a vi jasnije razumete odnose i imate bolju perspektivu. Priča koja je tada započela pomoći će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vam da evoluirate do svoje nove životne pozicije.
Rak Fokusirali ste se na privatne stvari i stavili svoje srce na čekanje. Sledećih nekoliko nedelja pokazaće se idealnim vremenom da izađete iz svog balona u kome ste zaštićeni i razgovarate o svemu što se događalo sa prijateljima.
Prestanite da se krijete od života. Budite otvoreni prema drugima. Dajte šansu novoj ljubavi.
Strelac Nakon što ste se ponovo povezali sa bivšim i poljubili puno žaba, vi konačno definišete šta želite od veze. Koristite informacije koje ste stekli i sve što vaše srce želi da biste pronašli osobu kojoj je suđeno da bude sa vama. Pronaći ćete je pre nego što mislite.
Vodolija Tokom proteklih nekoliko nedelja naučili ste da ljubav nije obavezno tužna. Sada kada je retrogradnost gotova, pokušajte da održite tu srećnu iskru u životu. To znači, na primer, da večerate uz sveće kasno u noći sa svojim partnerom bez posebnog razloga.
Održite taj sentimentalni, romantični vajb koji nosite u sebi jakim.
3 znaka koja će se povući u sebe tokom retrogradnog Jupitera od 20. juna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.