Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021, 14:43

Od 25. marta na šalterima GSP dopuna samo za NSMART kartice, pogledajte da li morate da izradite svoju

Od subote, 6. marta, počinje prijem zahteva za izradu NSmart mesečnih građanskih, đačkih, studentskih i penzionerskih kartica za elektronsko plaćanje vožnje u gradskom prevozu.

Zahtevi za izradu pretplatnih kartica mogu se preuzeti OVDE ili na prodajnim mestima GSP.

Zahtevi se primaju na kioscima na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju.

Za izradu NSmart kartice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << potrebno je sledeće:

Za učenike i studente: zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno na fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za građane: čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za penzionere (važi za mlađe od 65 godina): čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.

Izrada kartice košta 375 dinara.

Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata, đačkih, studentskih karata i penzionerskih karata moći će na prodajnim mestima GSP da kupuju mesečne dopune isključivo NSmart karticama. Važnost starih mesečnih kartica za pomenute kategorije prestaje 31. marta.

Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu, a biće obavešteni kad dođe trenutak za izradu radničkih NSmart kartica.

Detaljnije o NSmart sistemu u Novom Sadu saznajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.