Захваљујући “Octopus by Univerzal“ сви ђаци уз ђачку књижицу добијају и ваучер за попуст на школску опрему!

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 15:24

Захваљујући “Octopus by Univerzal“ сви ђаци уз ђачку књижицу добијају и ваучер за попуст на школску опрему!

Књижара “Octopus by Univerzal“ осмислила је веома лепу акцију за новосадске школарце! Сви ђаци ће, по завршетку школске године, уз књижицу, добити и ваучер у вредности од 15% попуста за куповину школске опреме.
Иако су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клинци, током летњег распуста, прилично безбрижни и не размишљају о школи, родитељи увелико праве планове око трошкова који су им неизбежни у септембру.
Због тога је “Octopus by Univerzal“ одлучио да покрене велику акцију која ће трајати од 15. јуна до 31. јула.
Фото: Уступљене фотографије Свако дете добиће свој ваучер, а уколико не добије, по исти може отићи до књижаре “Octopus by Univerzal“  на локацијама Булевар ослобођења 131 и Булевар Војводе Степе 60.
Попут се односи на читав асортиман осим на уџбенике!
На овај начин сви новосадски ђаци биће спремни и обезбеђени на време, а у нове школске подвиге ће их пратити најквалитетнија опрема по најприступачнијим ценама.
Подсећамо, “Octopus by Univerzal“ редовно огранизује радионице за децу, читање књига, празнична даривања и многе догађаје за најмлађе, те тако слободно можемо рећи да није у питању једна обична књижара, већ простор који заузима посебно место у срцима новосадске деце.
Stara barutana Petrovaradinske tvrđave postaje vrtić, Mišeluk dobija i novi dom penzionera (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захваљујући “Octopus by Univerzal“ сви ђаци уз ђачку књижицу добијају и ваучер за попуст на школску опрему! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.