Očajna majka jutjuberke Kike o njenoj smrti: Odgovaraće ko treba da odgovara

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022, 17:42

Očajna majka jutjuberke Kike o njenoj smrti: Odgovaraće ko treba da odgovara

Kristina Kika Đukić bila je jutjuberka i influenserka, čija je smrt pre dva meseca potresla celu Srbiju. Njena majka Nataša Đukić Veličković ponovo se javno oglasila i prokomentareisala tragični događaj.
Majka pokojne jutjuberke je najavila da će sve detalje izneti u javnost kada ih bude znala.
Nataša kaže da još nije poznato pod kojim okolnostima je preminula njena ćerka, jer toksikološki nalazi još nisu stigli.
– Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici – napisala je na društvenim mrežama Kikina majka, pa dodala:
– Iako je prošlo dva meseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i šta se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne.
Foto:screenshot – Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini, a odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i slomljena – poručila je Nataša Đukić Veličković.
Podsetimo, Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine. Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal „K1KA“ broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.
FOTO: DJORDJE KOJADINOVIC / RAS SRBIJA  
Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa različitim vidovima nasilja na društvenim mrežama.
Izvor:Blic
Influenserka Kika bila je meta groznih i sramnih napada Bake Praseta (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Prošlo je već dva meseca otkako nema naše Kike"

Izvor: B92, 08.Feb.2022

Dva meseca nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić oglasila se njena majka Nataša Đukić putem svog Instagram naloga...Naime, Kika je pronađena mrtva u svom stanu 8. decembra prošle godine, a ovaj slučaj naišao je na veliki odjek u javnosti nakon što je otkriveno da je dugo bila žrtva sajber...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.