Izvor: Radio 021, 20.Jan.2020, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborio ženu na Detelinari i oteo joj novčanik

Novosadska policija uhapsila je S. S. (35) zbog razbojništva.

Sumnja se da je, juče u 18:29 časova na uglu ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, oborio tridesetšestogodišnju ženu i oteo joj novčanik sa novcem i dokumentima. Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog, kao i ukradeni novčanik.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Autor: 021.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Oborio ženu i oteo joj novčanik

Izvor: NoviSad.com, 20.Jan.2020

Novosadska policija uhapsila je S. S. (1984), zbog sumnje da je učinio razbojništvo. Kako je saopšteno, sumnja se da je, juče, na ulici, oborio..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.