Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborena trojica biciklista u Novom Sadu

U prethodna 24 sata u Novom Sadu oborena su trojica biciklista, a još jedna osoba je povređena u sudaru dva vozila.

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže da su biciklisti uglavnom zadobili teške povrede.

Prva nezgoda se dogodila oko 15:20h u Rumenki, na uglu Mihajla Pupina i Jovana Jovanovića Zmaja, kada je oboren biciklista star 57 godina. On je zadobio teške povrede glave i prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i oko 15:50h u Sremskoj Kamenici, na putu za Rumu, kada je u sudaru dva automobila povređen 23-ogodišnji mladić. Konstatovane su mu kontuzione povrede glave, grudnog koša i desne butine, kao i istegnuće vrata. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebačen je u Urgentni centar.

Drugi biciklista oboren je oko 20:30h u Ulici Branka Ćopića, ispred broja 91. Radi se o muškarcu starom 56 godina, koji je zadobio višestruke povrede glave. Hitna pomoć ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebacila u Urgentni centar.

Treći biciklista, star 62 godine, povređen je jutros oko 7 časova na Klisi, na uglu Paje Radosavljevića i Temerinskog puta. On je zadobio lakše povrede i Hitna pomoć ga je prebacila na dalje preglede u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.