Oblačno, povremeno sunčano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2011, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, povremeno sunčano

NOVI SAD -

U Srbiji će danas preovladavati oblačno vreme, pre podne u severnim i zapadnim krajevima ponegde će padati kiša, a u ostalim predelima biće sunčanih perioda, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne i tokom noći doći će do jačeg naoblačenja, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koje će se proširiti na celu zemlju.

Duvaće slab i umeren jugozapadni i južni vetar, posle podne i krajem dana u skretanju na severozapadni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jutarnja temperatura biće od tri do devet, a najviša dnevna od 13 na severu do 20 stepeni na jugu zemlje.

U Novom Sadu će preovladavati oblačno vreme, pre podne sa sunčanim intervalima, a posle podne i tokom noći povremeno će padati kiša.

Duvaće slab i umeren jugozapadni i južni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko devet, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U Srbiji se u utorak očekuje oblačno, mestimično sa kišom, a u sredu promenljivo oblačno, na jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom, dok će na severu doći do razvedravanja.

U četvrtak će biti pretežno sunčano, a u petak će doći do umerenog naoblačenja. Od subote se očekuje sunčano i toplo.

Slične vremenske prilike narednih dana se očekuju i u Novom Sadu.

Biometeorološka prognoza za danas

Astmatičarima, srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima posebno se savetuje pridržavanje lekarskih uputstava. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, reumatski bolovi i nervoza.

Detaljniju vremensku prognozu možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.