Oblačno i suvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i suvo

NOVI SAD - U Vojvodini će jutro biti prohladno, sa slabim mrazem, a tokom dana u većem delu biće promenljivo oblačno i suvo, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod.

Vetar umeren i jak jugoistočni, na jugu Banata i olujne jačine.

Jutarnja temperatura od minus dva do četiri stepena, najviša dnevna od pet do 10 stepeni.

U ponedeljak i utorak oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. Vetar jugoistočni umeren i jak, u Podunavlju i južnom Banatu olujne jačine.

Od srede do petka hladnije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za 14. decembar

Izvor: RTS, 13.Dec.2008, 22:37

Tokom dana u Srbiji malo do umereno oblačno i uglavnom suvo, u Negotinskoj i Timočkoj krajini sa kišom...Na Homoljskim planinama povremeno sa slabim snegom. Krajem dana padavine su moguće u celoj zemlji. Na jugu Banata i u planinskim oblastima duvaće jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.